ETC breidt uit met Service Center Weert

European Trailer Care heeft haar netwerk versterkt met de toetreding van Service Center Weert. Service Center Weert is een veelzijdig service bedrijf, dat naast een uitgebreide reparatie en onderhoudsafdeling, ook de beschikking heeft over een wasstraat voor trekkers en getrokken materieel en tank cleaning, inclusief een bewaakt parkeerterrein.

 

“Wij zijn erg blij met een nieuwe serieuze partner in ons netwerk. Ik heb Service Center Weert leren kennen als een enthousiast en serieus full service bedrijf die erg goed in onze vereniging past. Service Center Weert heeft net als European Trailer Care service en kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook van mening dat de toetreding van Service Center Weert een erg goeie aanvulling is op ons reeds bestaande sterke netwerk” aldus Ernst Woortman, Formule Manager van European Trailer Care.

 

“Als Service Center Weert zijn we al langer op zoek naar aansluiting bij een netwerk. Na diverse gesprekken met een aantal partijen is de keuze gevallen op European Trailer Care. Wij denken dat het essentieel is om een landelijke, en in dit geval ook Europese, uitstraling en dekking te hebben. Door de kracht van samenwerking denken wij nog sterker te staan, en een nog betere service aan onze klanten te kunnen bieden” aldus Frank van Oijen van Service Center Weert.

 

European Trailer Care is een vereniging van onafhankelijke (truck-) en trailerwerkplaatsen. De oorsprong van de vereniging ligt in de Benelux, maar door partners in Polen, Roemenië, Engeland en Zweden heeft European Trailer Care afgelopen 2 jaar naar eigen zeggen een behoorlijke internationale groei doorgemaakt. Vandaag de dag biedt European Trailer Care al een 24/7 pechservice door geheel Europa. 

DEEL HET