Erik Schiphorst neemt stokje over bij Nijhof-Wassink Groep

Vanaf 1 april is Erik Schiphorst de nieuwe algemeen directeur bij de Nijhof-Wassink groep. Erik neemt het stokje over van Albert Hendrikse.

Albert Hendrikse was sinds 2005 werkzaam voor de Nijhof-Wassink groep. Sinds 2007 was hij algemeen directeur van de groep. Zijn opvolger, Erik Schiphorst volgde hem al eerder op, namelijk als algemeen directeur van Volvo Truck en Bus. Sinds 2014 werkte Schiphorst als directeur voor de Nijwa groep en voor VB Trailerbouw onder de Nijwa Groep. Voor die tijd was hij directeur bij TVM Verzekeringen.

Albert Hendrikse blijft overigens verbonden aan het bedrijf doordat hij lid blijft van de groepsdirectie. Hendrikse zal de Nijhof-Wassink bedrijven in Polen blijven aansturen. Daarnaast zal hij speciale projecten onder zijn hoede houden.

De Nijhof-Wassink Groep bestaat uit het transportbedrijf Nijhof-Wassink, Volvo en Renault Trucks bedrijfswagendealers onder de naam Nijwa, VB Trailerbouw, Nowalease en SilFit. In totaal werken er ruim 1.100 medewerkers voor de bedrijven vanuit 19 vestigingen in vijf landen.

Op de foto vlnr: Albert Hendrikse, Erik Schiphorst en Freddy Nijhof, directeur Transport.

 

DEEL HET