Elenbaas plywood opbouw voor JMT International

Carrosserie Elenbaas heeft een DAF LF van JMT International voorzien van een plywood carrosserie met laadklep. JMT is het grootste meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf van Europa. Het event- en beursmeubilair wat JMT levert wordt vooral ingezet op evenementen, beurzen, tentoonstellingen en congressen. 

De relatie tussen JMT en Carrosserie Elenbaas gaat al dertig jaar terug. JMT heeft dan ook uitvoerige ervaringen met de producten van Elenbaas, en met name de duurzaamheid is volgens de klant een sterk punt. Het lage driedelige hulpraam is om die reden aan de zijkanten en aan het kopschot voorzien van een zogenaamde badkuipconstructie. Deze constructie zorgt voor optimale bescherming tegen de impact van de pompwagen en heftrucks.

In de vloer en tegen het dak zijn diverse rails aangebracht om de lading te kunnen borgen. Per zijde zijn twee zware ladingogen bevestigd om de meereizende heftruck goed vast te kunnen zetten. In de vrije ruimte aan de rechterzijde is een op maat gemaakte RVS gereedschapskist geïnstalleerd.

Aan de achterzijde van de laadbak is een heavy-duty achtersluitende laadklep met volledig sluitend laadklepplateau geïnstalleerd om de goederen en benodigde attributen goed, snel en veilig te kunnen laden en lossen. De truck, laadbak en aanbouwdelen zijn vervolgens in door de eigen spuiterij en designafdeling van Elenbaas voorzien van bestickering in de JMT huisstijl. 

DEEL HET