Elektrische Kennis autolaadkraan met Hyva e-Power

Met de Hyva Kennis e-Power verrijdbare autolaadkranen zorgt Hyva voor een noviteit in het bouwtransport. De kraan beschikt over een elektrische aandrijving in plaats van een conventioneel dieselsysteem. Deze elektrische kraan is bedoeld voor stedelijke gebieden en werd ontwikkeld om het milieu én de kraanoperator te ontlasten.

De elektrische motoreenheid van de kraan bestaat uit een accupack, een elektrische motor en een intelligent elektronisch besturingssysteem dat de elektrische voeding optimaliseert en de accu's oplaadt als het voertuig in beweging is. Dankzij dit elektrische systeem kan de kraan worden bediend terwijl de motor van de truck uitgeschakeld is.

Door het juiste koppel en een constante hoeksnelheid te leveren om de hydraulische pomp aan te drijven, garanderen de Kennis-elektromotoren vermogen op het juiste moment, zeg Hyva. 

Minder geluid, geen  uitlaatgassen en lagere operationele kosten zijn een aantal voordelen van de toepassing van de elektrische machines. Hyva Kennis e-Power kranen zijn toegestaan in omgevingen waar strenge milieuregels en -voorschriften gelden en komen in aanmerking voor fiscale regelingen (MIA/Vamil).

Het Kennis ORR-systeem (On Road Recharge)  levert volgens Hyva voldoende accucapaciteit om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De accu wordt onderweg geladen, waardoor er geen tijd verloren gaat met opladen. Klik hier voor de brochure!

DEEL HET

Meer over...