EKW Trading levert Krone oplegger aan Oosterberg

EKW Trading uit Drachten heeft een nieuwe Krone schuifzeiloplegger geleverd aan Koninklijke Oostenberg. Het gaat om een twee assige schuifzeiloplegger die multifunctioneel kan worden ingezet. 

De oplegger is voorzien van twee negen tons BPW assen met schijfremmen. De voorste as is liftbaar uitegvoerd, de tweede is gestuurd met een Tridec systeem. De Krone oplegger is verder uitgevoerd met een 14 tons nekconstructie, een 2,5 tons D'Hollandia onderschuivende laadklep en op wens van de met klant LED binnenverlichting.

Koninklijke Oosterberg is een snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen en heeft twintig vestigingen door heel Nederland. Daarmee heeft het bedrijf een landelijke dekking en is als elektrotechnische groothandel uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt.

Het familiebedrijf bestaat inmiddels 127 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan (logistieke) diensten en maatwerkoplossingen. Als kroon op het werk ontving Oosterberg tijdens haar 125-jarig jubileum in 2018 het predicaat Koninklijk.

 

DEEL HET