Eerste Reisch kippertrailer voor Schoones

Transport Reloaded heeft na de introductie afgelopen september nu de eerste kippertrailer verkocht. De eerste klant is Schoones B.V. uit Vinkel die de trailer inzet voor uiteenlopende werkzaamheden, waarvan het kenmerk is dat het volle, los gestorte ladingen zijn.

Directeur Paul de Jong was al enige tijd in contact met Schoones, dat een nauwkeurige afweging maakte alvorens het tot aanschaf over ging. “Er komt steeds een drie-assige trekker voor te staan. De trailer heeft een laadvolume van 31 kuub en mag 32 ton laden en wordt compleet met milieukleppen geleverd. De chauffeur is erover te spreken, die probeerde deze trailer al enige tijd uit. Hij constateerde dat alles goed werkte en dat hij meer kan laden dan met het vorige exemplaar dat hij mee kreeg”, aldus De Jong.

Schoones  doet veel werk in het transport van grond, zand, grind, etc., meest met kippertrailers. Het bedrijf werkt ook met diepladers en kan gerust bijzonder veelzijdig genoemd worden. In het exceptioneel vervoer beheerst Schoones alle disciplines, tot en met transportbegeleiding aan toe. 

 

DEEL HET