Eerste Faymonville Prefamax voor SMD

 

Tijdens de Matexpo presenteerde Faymonville de Prefamax, een uitschuifbare binnenlader voor het vervoer van betonelementen. Het is voor het eerst dat dit type opleggers in uitschuifbare uitvoering leverbaar is en dat biedt nieuwe mogelijkheden voor de bouwsector.

SMD Transport uit Zaltbommel is een echte pionier op het gebied van transport met binnenladers. Het bedrijf werkt al ruim dertig jaar met dit soort opleggers en was ingenomen met de komst van de Prefamax. Dankzij de uitschuifbare binnenlader kunnen voortaan grotere prefab elementen worden vervoerd en dat zorgt voor meer efficiency in het bouwproces.

Met de aanschaf van twee uitschuifbare Faymonville Prefamax binnenladers bij importeur Hertoghs zijn de mogelijkheden van SMD belangrijk uitgebreid. Bijkomend voordeel van de uitschuifbare opleggers is een veel gunstigere gewichtsverdeling waardoor het theoretisch laadvermogen ook in de praktijk kan worden uitgenut zonder overschreiding van de aslasten.

Een eigen innovatie van SMD is de ontwikkeling van een eigen laadpallet die niet alleen geschikt is voor de uitschuifbare binnenladers maar ook voor de bestaande conventionele binnenladers. Hierdoor heeft SMD de flexibiliteit en uitwisselbaarheid binnen de vloot op een slimme manier gemaximaliseerd!

 

 

DEEL HET