Ebo van Weel voor Ebo van den Bor

Horeca groothandel Ebo van den Bor heeft een oplegger uit een serie van vier stuks met een opbouw van Ebo van Weel in gebruik genomen. Met die opvallende naam kan bijna geen toeval zijn, en dat is het dan ook niet.

Carrosseriebouw Ebo van Weel uit Rhoon wist van het bestaan van horeca groothandel Ebo van den Bor en dat was aanleiding om eens contact te zoeken. De vraag was of het niet leuk zou zijn als de ene Ebo een opbouw zou verzorgen voor zijn naamgenoot. Dat vond de horeca- groothandel ook een aardig idee, en uit dat contact ontstond een concrete order voor maar liefst vier twee- assige koel- vries opleggers voor distributie doeleinden.

De oplegger is voorzien van een chassis van Dutch Trailer Builders. Het chassis is uitgerust een stuuras. De opbouw bestaat uit drie compartimenten voor koel- vries en versproducten. Een Carrier Vector Multitemp koelmachine zorgt voor de juiste temperatuur per compartiment. Ieder compartiment heeft zijn eigen toegangsdeur van buitenaf terwijl het vriesvak tevens van binnenuit bereikbaar is door een tussendeur.

EBO van den Bor uit Nijkerk, is een toonaangevende groothandel voor oriëntaalse en mediterrane horecaondernemers door heel Nederland en België. 

 

 

DEEL HET