E-Loader van Hartog-Est op Transport Compleet

Tijdens Transport-Compleet in Gorinchem toont Hartog-Est samen met JustDrive en Next Hydraulics verschillende transportoplossingen waaronder de E-Loader.

De E-Loader van Hartog-Est is een open laadbak van uitstekende kwaliteit voor chassis met een GVW tot 7 ton en bijzonder geschikt voor bouwbedrijven, hoveniers, etc. De opbouw is compleet gegalvaniseerd en voorzien van aluminium zijborden. Door de grote variëteit in optiemogelijkheden kan van deze standaard laadbak een maatwerk transportoplossing gemaakt worden. Een van deze opties is een Maxilift laadkraan. Als dealer van dit Italiaanse merk biedt Hartog-Est deze laad- en losmogelijkheid bij zijn open laadbakken aan. Importeur Next Hydraulics Benelux toont in Gorinchem het assortiment van Maxilift, waaronder de zeer compacte en lichte Maxilift M50, die zo’n 350 kg kan tillen. 

Ook te zien op de stand: een Just Drive ‘Boxkit’ lichtgewicht gesloten laadbak. In 2015 is Just Drive gestart met de verkoop van dit nieuwe product aan bedrijfswagendealers in Nederland en België en intussen zijn er al vele Boxkits geleverd. Hartog-Est verzorgt assemblage van deze laadbakken en van de bijbehorende laadkleppen, waar bedrijfswagendealers dit niet zelf doen. Daarnaast biedt men in Waardenburg de mogelijkheid om ook van deze standaard laadbak een maatwerk product te maken, bijvoorbeeld door toevoeging van één of twee schuifzeil wanden. Ook hier zijn diverse opties mogelijk. Uiteraard zijn ook de verkopers van Just Drive op stand 102 aanwezig, om u te vertellen over de mogelijkheden met de Boxkit en met hun andere producten.  

Hartog-Est, Just Drive en Next Hydraulics zijn op 6, 7 en 8 september 2016 te vinden op stand nummer 102, op ‘Transport Compleet’ in Gorinchem.

DEEL HET