DT Spare Parts relais

DT Spare Parts is een toonaangevend merk in de internationale aftermarket voor bedrijfswagens en getrokken materieel. Het assortiment omvat onder meer alle courante relais voor trucks- en trailers.

Relais tot stroomsterktes van 70 Amp voor allerlei toepassingen behoren tot het standaard leveringsprogramma van DT Spare Parts. DT Spare Parts levert uitsluitend gegarandeerde kwaliteit relais voor allerlei toepassingen.

Op het beruchte 'zweten' van het relais tegen te gaan zijn alle contacten gemaakt van koper met een nikkel-coating. Alle schakelende contacten zijn voorzien van een laagje zilver-tin oxide voor een langer leven. Om contactverlies te voorkomen door vonken zijn relais met dubbele contacten leverbaar voor vele toepassingen. Alle DT Spare Parts relais zijn extra geisoleerd om storingen door inductiespanning te voorkomen. Hierdoor wordt voorkomen dat verschillende circuits op elkaar gaan reageren met ongewenste schakelingen.

Diesel Technic houdt wereldwijd bedrijfswagens op de weg. DT is een van de grootste leveranciers van bedrijfswagen onderdelen in de aftermarket. Alle producten en diensten van DT worden uitgevoerd en geleverd overeenkomstig de DIN EN ISO 9001:2008, 14001:2009 en OHSAS 18001:2007 standaard. 

DEEL HET

Meer over...