DT Spare Parts met nieuwe producten op de BedrijfsautoRAI

Wie een bezoekje brengt aan de BedrijfsautoRAI in Amsterdam maakt van 20 tot 24 oktober 2015 voor het eerst live kennis met de nieuwe onderdelencatalogi van het merk DT Spare Parts voor Mercedes-Benz Sprinter en VW Crafter/LT II en Mercedes-Benz Atego. Het merk DT Spare Parts stelt op de stand 01.349 (hal 1) de meest recente uitbreiding van het assortiment onderdelen voor lichte bedrijfswagens voor aan het publiek. DT Spare Parts levert onderdelen voor alle typen bedrijfsvoertuigen, ook zware.

Bezoekers aan de vakbeurs kunnen kennismaken met het uitgebreide productassortiment door de tentoongestelde onderdelen en door het doorbladeren van de gedrukte of digitale productcatalogi. De nieuwe catalogus voor Mercedes-Benz Sprinter en VW Crafter/LT II omvat meer dan 1.200 onderdelen die meer dan 2.600 referentienummers van de beide bouwseries van deze bedrijfswagens vervangen. Naast de eveneens compleet nieuwe onderdelencatalogus voor Mercedes-Benz Atego zullen ook de onlangs geactualiseerde catalogi met onderdelen voor Renault Trucks en DAF op de stand beschikbaar zijn.

Aanvullend op de noviteiten in het productprogramma presenteert het beursteam de uitgebreide serviceaanbiedingen van het merk DT Spare Parts.

De BedrijfsautoRAI behoort tot de belangrijkste vakbeurzen voor wegvervoer en logistieke services in Nederland en biedt fabrikanten, handelaren en werkplaatsen een waardevol platform ter presentatie van de nieuwste producten en technologieën. In het jaar 2012 brachten circa 47.000 geïnteresseerden een bezoekje aan de beursstanden van meer dan 185 exposanten op de BedrijfsautoRAI. Bijkomende informatie over de BedrijfsautoRAI 2015 vindt u op http://www.bedrijfsautorai.nl.

 

 

DEEL HET