Draco Sneek overgenomen

Draco Sneek is vorige week overgenomen door Michel van der Goot. Hij was verkoper/adviseur bij Draco totdat hij vorige week de overname documenten ondertekende.

Draco Sneek was in handen van M.L. Sijperda Beheer. Deze onderneming nam het bedrijf eerder over van de vorige eigenaren, Bert Westerhof en Elard de vries. Dit duo stond dertig jaar aan het roer van Draco Wegrtransportmiddelen. De Vries is inmiddels met pensioen, Bert Westerhof overleed vorig jaar.

Michel van der Goot gaat verder met de kernactiviteiten van Draco Sneek, de productie van getrokken materiaal voor het wegtransport. Draco is vooral bekend van het maatwerk, zoals B-Double trailers voor LZV's, onder meer voor Schmitz Cargobull. Daarnaast is Draco Sneek gespecialiseerd in het bouwen van speciale aanhangwagens voor de bouwsector, zoals uitschuifbare aanhangwagens of dieplader- aanhangwagens. Ook aanhangwagens voor containertransport behoren tot het portfolio, net als uitschuifbare opleggers voor staaltransport.

,,Afgezien van het nieuwe Draco logo en een aantal administratieve wijzigingen blijven we het adres voor het bouwen en leveren van kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens en opleggers voor het wegtransport'' aldus Van de Goot.

DEEL HET