Draadloos Haloview camerasysteem

(Advertorial) Speciaal voor montage op getrokken materieel is een draadloos camera systeem ideaal. Met het nieuwste Haloview camerasysteem is een goede ontvangst tot vier camera's op één beeldscherm mogelijk. Ideaal voor Duitse LZV toepassingen waarbij een achteruitkijk camera verplicht is gesteld, zonder gedoe met kabels.

Het systeem bestaat uit een 7-inch TFT-lcd-scherm met hoge resolutie en een ingebouwde 2,4-GHz draadloze ontvanger, grafisch menu 2. 500cd / m2 Helderheid, deze is zelfs in direct zonlicht goed te zien. 4 infra rood LED's maken nachtzicht mogelijk.

Het systeem is voorzien van een dual schermmodus en een automatische cyclus-schakelmodus. Gebruikers kunnen iedere combinatie van kanalen in dual view zien. Het touchscreen is voorzien van een dimfunctie en automatische achtergrondverlichting bij dimlicht. Het beeld kan worden aangepast voor normaal of spiegelbeeld. De kijkhoek bedraagt 120 graden. Bijzonder is dat ook audio wordt doorgegeven. Geluiden achter de oplegger kunnen hierdoor in de cabine beluisterd worden. Het systeem werkt op alles tussen 10 en 32 volt. 

Haloview is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij BIGtruck Truckshop A67 in Asten of in de webshop. Klik hier voor de webshop!

DEEL HET

Video's van Draadloos Haloview camerasysteem

  • Video bij:Draadloos Haloview camerasysteem