DGCL breidt verhuurvloot uit

Directeur Danny van Bommel van DGCL en Tankerservice Hoogvliet gaat verder uitbreiden met de verhuurvloot. Er zijn op dit moment ruim 500 tankcontainerchassis in de verhuurvloot. De chassis zijn voornamelijk bedoeld voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen waarbij dient te worden opgemerkt dat alle voertuigen geschikt zijn voor ADR.

De eerste vijf multifunctionele chassis van het merk Van Hool zijn inmiddels in bedrijf gesteld bij een relatie waarbij DGCL specifiek naar de wensen van de klant handelt. Uiteraard zijn deze ook ADR uitgevoerd. Er rijden op dit moment ook een aantal D-TEC multifunctionele ADR-chassis via de verhuur en dat aantal wil DGCL eveneens graag uitbreiden.

DGCL zegt onderscheidend te zijn in de 24/7 service van Tankerservice Hoogvliet. “Bij ons mag of kan een klant nooit lang wachten i.v.m. gevaarlijke stoffen en de gevoeligheden van de stoffen, vandaar dat we qua service direct moeten en kunnen schakelen”, zegt accountmanager Judith Huiberts, die sinds 1 januari het team heeft versterkt. Zij heeft ervaring opgedaan bij een trailerbouwer waar zij een lange periode werkzaam is geweest. Judith is de verantwoordelijke binnen DGCL en tevens de accountmanager voor de verhuur.

Klanten kunnen bij DGCL terecht voor zowel de korte- als lange-termijn verhuur. “Wetende dat onze relaties vaak buiten de reguliere tijden werken, hebben wij de nodige voorzieningen getroffen zodat u ook 24/7 kunt in of uitchecken en dit dus kunt doen wanneer het u schikt”, aldus Huiberts.

DEEL HET