Dertig Krone trailers voor Freight Frame

Internationaal transportbedrijf Freight Frame uit het Brabantse Haps heeft recentelijk dertig nieuwe Krone trailers aangeschaft. Het betreft hier zowel megatrailers, als kastenwagens en koeltrailers. Ze worden ingezet op routes vanuit de Benelux naar de Scandinavische en Baltische landen. Freight Frame is een veelzijdige en succesvolle onderneming die al dertig jaar geldt als specialist in het dagelijks vervoer tussen de Benelux en Finland. Daarnaast bedient zij de Baltische Staten en overig Scandinavië op basis van expeditie.

Voor dit werk zet Freight Frame eigen materieel in, waarbij het gaat om zowel full truck loads als om groupagezendingen. Behalve in Nederland, beschikt Freight Frame ook in Finland over een eigen vestiging, in Tampere. Via deze vestiging worden transporten compleet afgehandeld. In de regel gaan trailers onbegeleid de ferry op, waarna ze in Finland door Finse chauffeurs naar de eindbestemming worden gereden. In de andere landen wordt op soortgelijke wijze gewerkt, of er wordt met collega vervoerders samengewerkt. Freight Frame beschikt over zo’n zeventig trailers, alsmede een eigen warehouse met crossdock mogelijkheden, zowel in Finland, als in Nederland.

Nieuwe trailers

Freight Frame is een 100% dochter van Nabuurs Supply Chain Solutions, een bedrijf dat al geruime tijd klant is van Krone Trailers. “De prijs-kwaliteitverhouding die Krone biedt is uitstekend. We weten zeker dat we met Krone robuuste trailers in huis hebben. Dat is belangrijk op de routes, waarbij sprake is van frequent ferryverkeer”, zegt Stijn van den Bogart, New Business Manager van Nabuurs. “We zijn meer dan tevreden over de orderbegeleiding en afhandeling. Krone denkt altijd goed met ons mee, met deze order is dat ook weer gebleken. Om die reden hebben we voor de vernieuwing van de vloot van Freight Frame, voor Krone gekozen”, zegt Van den Bogart.  Het gaat om twintig megatrailers, vijf kastenwagens en vijf Krone Cool Liners. De trailers hebben trommelremmen en worden door Nabuurs Truck Service onderhouden. Opvallend aan de koeltrailers is dat ze zijn voorzien van de nieuwste telematica. “De chauffeur beschikt over een app, waarmee alle criteria die van belang zijn voor de trailer en die van belang zijn voor dit type transport, real time gevolgd kunnen worden en indien nodig bijgesteld. Een handige tool om onze kwaliteitseisen mee te handhaven,” zegt Van den Bogart. 

Telematica en beveiliging

“Wat bij deze order meetelt, is de veiligheid van de lading. We hebben gekozen voor een oplossing van Krone voor onze Cool Liners, Door Protect,  dat dus nu af fabriek al perfect gemonteerd zit en waarvan we zeker weten dat die de lading van onze klanten nog beter beveiligt dan tot dusverre al het geval was”, aldus Van den Bogart.

DEEL HET

Meer over...