Demonstraties met MAX-trailers bij Hertoghs

Hertoghs Carrosserieën uit Roosendaal is in 2012 begonnen met de import van Max Trailers, een zusje van het bekendere en grotere Faymonville. Inmiddels is het aanbod flink uitgebreid en heeft Hertoghs al een klantenkring opgebouwd. Die was gisteren, maar ook vandaag nog welkom in Roosendaal voor info en demonstraties van dit trailermerk uit het zwaar transport segment, dat flink aan de weg timmert.

De Combimax is de meest veelzijdige trailer en dat werd gedemonstreerd. Dit is een serieuze zwaar transporttrailer die van vele markten thuis is. Er is sprake van tal van modules, die de vervoerder in staat stellen tot het volbrengen van uiteenlopende transporttaken.

De Multimax is eveneens voorname telg. Deze semi-dieplader heeft pendelassen en een laadvloerhoogte van 790 mm en een hoogteslag van 600 mm. Hiermee zet Faymonville een concurrent neer voor Nooteboom en Broshuis.

Nieuw is verder dat Faymonville zich in het segment van de binnenladers begeeft, met de PrefaMax. Ook zijn er ultralange uitschuiftrailers ontwikkeld voor het vervoer van rotorbladen van windmolens. Faymonville zegt dat zij hiermee de lichtste in deze klasse zijn. Daarvan zijn de eerste drie inmiddels aan Ter Linden uit Doetinchem verkocht. 

DEEL HET