Dealers gezocht voor Riken truck- en trailerbanden

Banden distributeur Van den Ban Group zoekt dealers voor het bandenmerk Riken. Riken is een Europees product wat geproduceerd wordt door Michelin. Hierdoor heeft het merk een uitstekende reputatie. Een groot voordeel van de productie in Europa is de snelle levertijd van de banden.

Het assortiment in Riken is compleet, de banden beschikken over een juiste prijs-kwaliteitverhouding, hebben een lange levensduur en zijn herprofileerbaar. Wegens het succes van Riken, heeft VDB haar aanbod verder uitgebreid. Het assortiment bestaat inmiddels uit 6 profielen voor stuur-as, trek-as en trailers. Het matenpakket bestaat uit maar liefst meer dan 20 maten.

M+S

Riken truckbanden zijn voorzien van het M+S symbool en een aantal stuur-as maten zijn zelfs gemarkeerd met het 3PMSF symbool. Ook voldoen de banden aan het EU-label en de REACH regelgevingen. Importeur Van den Ban zoekt voor het voor de Nederlandse markt nieuwe merk Riken enthousiaste dealers. Interesse? Dit dealerschap brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen prijstechnisch pakt u een voordeel, ook kunt u gebruik maken van de Riken pechservice. Deze pechservice voor vrachtwagens werkt bij bandenpech eenvoudig, snel en effectief. 

Wilt u meer weten over het merk Riken en wat het dealerschap u op kan levert? Wilfred van Hooren, Sales Manager Benelux voor Van den Ban Autobanden B.V. vertelt u hier graag meer over. U kunt hem bereiken op wvhooren@vandenban.nl en 06-23185032.

DEEL HET