DAF Wide Spread met Mulder betonmixer voor Monsuur

Ron Monsuur in Badhoevedorp heeft een DAF FAD Wide Spread met een 13 kuub Mulder betonmixer in bedrijf genomen. Monsuur zet deze nieuwe DAF in voor de verhuur.

Het bijzondere aan de nieuwe DAF CF Construction is dat hij voorzien is van een wide-spread, aangedreven en gestuurd tandemstel. Dat zorgt niet alleen voor minder wringing en minder bandenslijtage, het levert ook een hoger netto laadvermogen op. Door toepassing van dit systeem bedraagt de maximale aslast van de twee aangedreven assen twee keer 11,5 ton. In combinatie met de twee tien tons voorassen zorgt dat voor een maximaal GVW van maar liefst 43 ton. Dat is dus ruim voldoende voor de 13 kuubs Mulder opbouw. 

De DAF CF 460 Construction werd geleverd en omgebouwd naar Wide Spread door Veldhuizen in Groenekan. De truck werd uit de Veldhuizen voorraad geleverd en door Mulder in Dordrecht in bijzonder korte tijd voorzien van de mixer opbouw. Veldhuizen in Groenekan richt zich steeds meer op het aanpassen van voertuigen voor de Nederlandse bouwsector. Het leveringsprogramma van Veldhuizen omvat naast DAF trucks ook fraaie oplossingen op basis van Iveco en Mercedes-Benz.

 

 

DEEL HET