Connectiviteitstechniek voor Frigoblock koelmachines

Connectiviteit is bij de koelmachines van Thermo King een gegeven, maar voor de elektrische machines van Frigoblock is dit nieuw. Inmiddels zijn telematica en connectiviteit geïntegreerd in de meeste machines van Frigoblock.  

Het biedt volledige, 24/7 zichtbaarheid van de unit en de conditie van de lading, monitoring op afstand en proactieve besturing via het TracKing-webportaal en de Thermo King Reefer-applicatie. De oplossing verbindt de klant ook met een meertalig klantenserviceteam en het uitgebreide servicenetwerk voor 24/7 noodhulp.

"Onze klanten zijn continu op zoek naar manieren om hun wagenparkbeheer te verbeteren en slimmer te maken. Connectiviteit is iets dat niet mag ontbreken," zegt Frigoblock. "Connectiviteit verzamelt informatie over de gebeurtenissen en waarden die het belangrijkst zijn voor vlootoperaties, van deuropeningen en omgevingstemperaturen tot operationele planning en gebruik van bedrijfsmiddelen. Met Frigoblock Connectivity kunnen we nu de grote hoeveelheid data gebruiken om ervoor te zorgen dat de lading te allen tijde wordt beschermd en dat de unit zo efficiënt mogelijk werkt."

Frigoblock Connectivity-oplossingen bieden innovatieve functies voor gegevensopslag, -overdracht en -beheer, waaronder:

Tweerichtingscommunicatie die realtime unitbeheer en toegang tot kritieke gegevens mogelijk maakt om ervoor te zorgen dat de lading altijd wordt beschermd.

Bluetooth®-connectiviteit stelt de gebruikers bij verbinding in staat om het instelpunt op afstand te beheren en de koelunit aan of uit te zetten.

De unit kan ook op afstand worden geopend en beheerd vanaf elke plek ter wereld en op elk moment, via een internetverbinding met behulp van het Thermo King TracKing-webportaal of de mobiele TK Reefer-app.

Alle gegevens kunnen worden geïntegreerd in een telematicaplatform van een derde partij.

Frigoblock-units uit de FK-, FKi-, EK-, HK- en DK-serie die al in bedrijf zijn en voorzien zijn van een digitale controller, kunnen ook profiteren van het Connectivity-aanbod dankzij een snelle installatie van de communicatietoepassing bij een van de dealers.

 

 

DEEL HET