Collectieve RAI stand tijdens Bauma 2016

 

Tijdens de Bauma tentoonstelling in München organiseert de RAI Vereniging een collectieve stand. Verschillende standhouders waaronder Pacton, Estepe, Ibema Rhiwa en Eduards Trailer Factory trekken samen op.

De afdeling Speciale Voertuigen is aanwezig met een fraaie collectieve stand op de Bauma in München. Het wordt een buitenstand van ruim 400 m2, standnummer FN418/3. Daar zullen Pacton, NRF, Estepe, Imbema Rhiwa en Eduards Trailer Factory acte de présence geven.

Bauma  
De Bauma is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor bouwmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen, bouwtechniek, componenten en hijs- en hefwerktuigen. Deze driejaarlijkse beurs in München zal van 11 t/m 17 april 2016 voor de 31ste keer plaatsvinden.

In 2013 brak de Bauma alle records met 3.421 exposanten uit 57 landen en 535.065 bezoekers uit meer dan 200 landen. Deze beurs vindt plaats op een ruimte van 575.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, wat deze beurs tot de grootste ter wereld maakt. Diverse Nederlandse SV-leden hebben reeds de weg gevonden naar de Bauma.

Klik hier voor een mooie video-impressie.

“Made in Holland” stand 
Wij zijn inmiddels volop bezig met ontwikkelen van de stand. Het wordt een mooie ruimte waar de exposanten hun product(en) goed tot hun recht kunnen laten komen. De stand krijgt een verzorgde, professionele en vooral Hollandse uitstraling, met de nodige promotie en events. Het gezamenlijke catering/facility/bargedeelte zal een comfortabele ruimte worden.

 

 

DEEL HET