CCH levert 375 T/m Erkin autolaadkraan af

Jeroen Mense van 'The Outstanding Partner' mag zich de trotse eigenaar noemen van de grootste en zwaarste autolaadkraan van Nederland. Op een Volvo FH 12x4 chassis werd door CCH een Erkin kraan met een capaciteit van 375 Ton/Meter gebouwd.

De grootste van Nederland was tot nu toe de Volvo van Huys in Venlo met een 365 Ton/Meter Erkin kraan. De nieuwe machine van Jeroen doet daar weer een behoorlijk stapje overheen op alle fronten.

Het Volvo chassis werd door terberg klaar gemaakt voor de enorme opbouw. Daarvoor was onder meer een extra as nodig. De enorme machine heeft een maximale hoogte van 64 meter en een bereik van 58 meter. Daarmee heeft 'The Outstanding Partner' zoals het bedrijf van Jeroen Mense heet een uniek stuk gereedschap in handen. De autolaadkraan wordt onder meer ingezet voor het bouwen van staalconstructies, het hijsen van bouwmaterialen en het plaatsen van glas in hoogbouw. Verder is de kraan geschikt voor bijvoorbeeld het plaatsen van machines, roltrappen en overige industriële klussen.

De Erkin 'World of Power' kranen worden gebouwd in Turkije. Dealer CCH in Halsteren bouwde dit exemplaar op het Volvo chassis en de hele opbouw is dan ook geheel in CCH stijl uitgevoerd. Dat wil zeggen zeer strak, en gebruik makend van alle mogelijke ruimtes met handige opbergmogelijkheden.

DEEL HET