Bundeling: Slimme App voor transportbedrijven

(Advertorial) De steeds groter wordende transportbedrijven en de in rap tempo wijzigende regels door bijvoorbeeld corona maken communicatie van groot belang. Met de Bundeling App kunnen met één druk op de knop chauffeurs, maar ook ander personeel geïnformeerd worden. Daarmee is dit een prachtige tool voor met name grote bedrijven.

De corona crisis heeft gezorgd voor veel geregel en steeds veranderende regels. Zo waren er de Ferry verbindingen die ineens uitvielen en landen waarvoor je een corona test moet. Ook de klanten stellen vaak zo hun eigen corona regels op en het is wel handig dat alle chauffeurs die dat betreft die informatie ook kunnen inzien. Met de Bundeling App kan dat heel eenvoudig, want de planning hoeft maar een berichtje te plaatsen en iedereen die dat aangaat is geïnformeerd.

De Bundeling App wordt speciaal ingedeeld en vormgegeven voor elk bedrijf. Geen bedrijf is namelijk het zelfde, en zo kunnen er groepen worden aangemaakt voor bijvoorbeeld binnenland chauffeurs, magazijnpersoneel, kantoormedewerkers en internationaal rijdende chauffeurs.

Het mooie is dat informatie heel snel gedeeld kan worden via de App, maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld autopapieren, vergunningen, klant specifieke informatie en het chauffeurs handboek. Verder kunnen er instructies worden opgenomen voor bijvoorbeeld het gebruik van een koelmotor, walking floor of andere specifieke functies. Reuze handig als je dat bij de hand hebt! Met het downloaden van de App heb je als chauffeur alle informatie onder de knop op je telefoon, en dat scheelt heel veel papierwerk.

Verder kan er een technische sectie worden toegevoegd waar je terecht kan bij storingen onderweg aan je truck, trailer of koelmachine. Dat is een goed gevoel, want daarmee sta je onderweg nooit meer een nummer op te zoeken. Alles zit in de Bundeling App.

Een andere leuke functie van de App is dat je van alle collega’s die daarmee instemmen een foto ziet met de naam. In grote bedrijven wordt het steeds moeilijker om iedereen bij naam te kennen en dit helpt echt. Bovendien kun je contact maken met je collega’s doordat de telefoon nummers er ook in staan als die persoon daar toestemming voor gegeven heeft. Belangrijk hierbij is dat de Bundeling App een veilig platform is waarbij de informatie alleen toegankelijk is voor wie daar toestemming voor heeft.

De Bundeling App wordt inmiddels door een aantal grote logistiek dienstverleners gebruikt, maar ook andere bedrijven en organisaties passen deze slimme tool inmiddels toe. Naast veel sportclubs zijn bedrijven als Jumbo, Van der Heijden, Bakker Transport & Warehousing, Jansnel, Hartman Expeditie en Seacon Logistics inmiddels gebruiker van de Bundeling App. 

DEEL HET