Bulthuis schuifvloertrailer voor Oenema

Oenema Transport uit Heerenveen heeft een nieuwe Bulthuis schuifvloer trailer in gebruik genomen. De in de opvallende paarse huisstijl gespoten oplegger is voorzien van één stuuras en een liftas.

Oenema koos voor Bulthuis vanwege de uitstekende ervaringen in het verleden. ''We werkten al eerder met Bulthuis en zelfs onze grootvader werkte al met Bulthuis materiaal. Voor ons was dat reden genoeg om ook nu weer te kiezen voor de kwaliteit van Bulthuis.''

De oplegger heeft een inhoud van 90 kubieke meter. Opvallend is dat Oenema koos voor een vloer met 15 bredere planken. Standaard zijn dat er 21 of zelfs 24. Door te kiezen voor minder, maar bredere planken ontstaat er minder slijtage en is er minder kans op lekkage. Bijkomend voordeel is dat er een gewichtsvoordeel is.

De oplegger is uitgerust met het Bulthuis snelspan systeem voor de afdekking. Daar komen geen spanbanden aan te pas. Verder is de oplegger uitgevoerd met Alcoa wielen, fraaie RVS kisten en een luxe achterbumper met extra verlichting. Voor de gedwongen gestuurde achteras werd gekozen voor het Bulthuis stuursysteem.

DEEL HET