Brinks Carrosserieën bij MAX-Repair

Brinks Carrosserieën uit Hengelo sluit zich aan bij MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor trucks, trailers, carrosserieën en zwaar werkmaterieel. Dat maakte beide directies vandaag bekend. Hiermee breidt MAX-Repair haar dienstverlening uit voor haar opdrachtgevers in de regio Twente. MAX-Repair versterkt met de samenwerking specifiek de carrosserie expertise binnen het landelijke netwerk. Brinks Carrosserieën professionaliseert haar schadeherstel activiteiten voor opdrachtgevers door de aansluiting bij het MAX-Repair netwerk. Opdrachtgevers profiteren hierin direct mee van het “one-stop-shopping concept” die beide organisatie hanteren, zowel lokaal als landelijk. De samenwerking start per 1 juli 2017.

Jan-Gerrit Vink, directeur van Brinks Carrosserieën: “Brinks Carrosserieën groeit ‘uit haar jasje’ in Hengelo en daarom verhuizen we dit jaar naar een nieuwe locatie op het industrieterrein de Marssteden in Enschede, waar we verder door kunnen groeien met onze activiteiten m.b.t carrosseriebouw, laadklep- trailer- en kraanservice, spuitactiviteiten en schadeherstel om onze relaties nog beter van dienst te zijn op ons terrein van ruim 13.000m2. Op de nieuwe locatie zullen wij investeren in een grotere spuitcabine en een heuse richthal voor het professioneel richten en uitlijnen van trucks, trailers en zwaar werkmaterieel. De nieuwe locatie is reeds ingericht met een richtvloer, alle overige expertise hieromtrent zullen wij verder ontwikkelen in nauwe samenwerking met MAX-Repair en haar landelijke leden. Een samenwerking waar wij erg naar uit zien. Brinks Carrosserieën heeft de ambitie deze nieuwe locatie nog verder te ontwikkelen tot een heuse one-stop-shopping locatie voor de transporteur, mede door de aanwezigheid van een tankstation en een wasstraat. 

Brinks Carrosserieën bestaat reeds 87 jaar en is een gevestigde naam in de regio Twente en wijde omstreken. Met een personeelsbestand van dertig medewerkers heeft Brinks Carrosserieën zich ontwikkeld tot totaalleverancier op het gebied van carrosseriebouw van vrachtwagens.  Brinks Carrosserieën is onder andere dealer van Hiab en VDL-containerlaadsystemen en is aangesloten bij de brancheorganisatie RAICarrosserie.nl 

DEEL HET