BFK Trailers levert LZV aan Sluyter Logistics

BFK Trailers B.V. uit Zwijndrecht heeft een nieuwe LZV combinatie afgeleverd aan Sluyter Logistics Assen B.V. De combinatie bestaat uit een Fliegl Mega dolly, een Fliegl containerchassis en een Renault bakwagen met wisselberrie systeem.

De combinatie is geschikt voor het vervoer van drie wissellaadbakken. De Renault Trucks bakwagen is door Booi Karrosserieën B.V. voorzien van de opbouw met een wisselberrie en een D'Hollandia onderschuivende laadklep. Booi bouwde ook de speciale wissellaadbakken voor deze combinatie.

De Fliegl mega dolly met zijn extra lage schotelhoogte wordt ingezet in combinatie met een laag Fliegl containerchassis. Beide zijn geleverd door BFK Trailers B.V. uit Zwijndrecht.

Sluyter Logistics zet de combinatie in voor het vervoer van installatiemateriaal door heel Nederland. De combinatie voorziet lokaal in het land rijdende bakwagens iedere ochtend van geladen laadbakken voor de route van die dag. De trekkende Renault Truck kan zelf ook zo'n distributieroute rijden dankzij de gemonteerde laadklep. Sluyter Logistics maakt deel uit van de SL Group. Deze groep heeft een landelijke dekking met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Purmerend, Tilburg, Assen, Twello, Maastricht en Moerdijk. In die laatste plaats is tevens het hoofdkantoor gevestigd. De SL Group heeft de beschikking over een eigen wagenpark van c.a. 150 voertuigen.

DEEL HET