BAUMA: Hyva presenteert EDGE kranen

Tijdens de Bauma in München presenteert Hyva de nieuwe EDGE autolaadkranen lijn. Het gaat om een serie van 40 modellen met een capaciteit van 9 tot en met 66 ton/meter. Volgens Hyva is dit de serie met de hoogste standaard waar het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Hyva is dermate overtuigd van de kwaliteiten dat de garantieperiode uitgebreid kan worden tot drie jaar en zelfs vijf jaar op bepaalde onderdelen.

Bij de ontwikkeling van de Edge lijn stonden betouwbaarheid en veiligheid voorop, maar ook eenvoudige bediening en ergonomie waren leidend bij het ontwerp.  Met name de bediening kreeg veel aandacht en één handige optie is de ‘The Magic Touch’. Daarbij vouwt de kraan zich zelfstandig op tot achter de cabine of komt vanuit die positie in een actieve werkhouding. Het dynamische load diagram toont continu de capaciteit en de veilige marges waarmee de stabiliteit gewaarborgd blijft.

Hyva presenteert alle nieuws, inclusief negen versies uit de Edge serie op de Bauma in hal B4 op stand 348 en op het buitenterrein  op stand FN 721/5. Meer over de BAUMA 2019 VINDT U HIER!

 

DEEL HET