AVT Groep neemt De Kort Trailer Service over

De continuïteit van ‘De Kort Trailer Service’ (KTS) is overgedragen aan A. van Tilburg groep (AVT). KTS is een bedrijf met 27 jaar (1991) ervaring en een bekende naam in de regio Roosendaal e.o. evenals AVT (1966).

Jeanny van Loon van KTS zegt hierover: “We vervullen een belangrijke rol in het lokale onderhoud aan trailers. Ik ben ervan overtuigd dat de medewerkers, klanten en alle relaties van de Kort trailerservice gediend zijn bij een goede overname. De puzzel valt zo helemaal op zijn plaats; we kunnen met AVT als moederbedrijf onze klanten nog beter bedienen en ons bedrijf verder automatiseren. Ik zal beschikbaar zijn om daar waar nodig de overname in goede banen te begeleiden en te adviseren maar ik zal geen dagelijkse verantwoording meer hebben binnen het bedrijf”.

Ton van Tilburg van AVT:  “Voor AVT is dit een belangrijke strategische overname om ervoor te zorgen dat we mee kunnen groeien met de onderhoudsbehoefte van de klanten van AVT en KTS. Naast het bedrijf hebben we ook de grond en het pand overgenomen waaruit blijkt dat we met deze locatie volledig zelfstandig willen groeien. KTS heeft in haar kleine 30 jaar een hele trouwe klantenkring opgebouwd en de prioriteit voor ons zal dan ook zijn dat deze klanten zich thuis blijven voelen evenals de medewerkers. Alle contactpersonen, medewerkers en activiteiten blijven hetzelfde en we zullen investeren in zaken die nodig zijn. Frans Adriaansen zal het bedrijf gaan aansturen. De cirkel is zo rond”.

De AVT groep beschikt over diverse werkplaatsen in Roosendaal, Etten-Leur, Moerdijk, Breda Hazeldonk en Waddinxveen. Ieder bedrijf heeft een belangrijke specialisatie zoals koeltechniek (Carrier, Mitsubishi, Schmitz), bandenservice, volledige tankonderhoud (ADR/VLG), schade reparaties aan koel en vriesvoertuigen, laadtechniek en dieplader onderhoud. Naast de truck en trailer service heeft de AVT groep een technische groothandel voor truck- en trailerparts, voor hydrauliekonderdelen, een hydrauliekbedrijf voor engineering, service en productie van hydraulische systemen en een machinefabriek. In totaal staan ca 155  medewerkers voor u klaar. 

DEEL HET