Augmented Reality bij Broshuis

Broshuis Trailers pakt tijdens de BedrijfsautoRAI uit met een high-tech 'Augmented Reality' presentatie van de SL-Air oplegger. Bezoekers kunnen onder de oplegger zelf de codes scannen waarna er op het beeldscherm van alles gaat bewegen.

De SL-Air semi-dieplader staat op poten waardoor bezoekers de geavanceerde onafhankelijke wielophanging goed kunen bewonderen. Door de codes te scannen gebeuren er allerlei dingen op het schermpje die de oplegger normaal gesproken ook doet. Zo kan er ingeveerd, gestuurd, verhoogd en gezakt worden door middel van de 'Augmented Reality' techniek. Ook een zogenaamde 'exploded view' behoort tot de mogelijkheden. In dat geval valt de oplegger virtueel uit elkaar in lossen onderdelen waardoor de opbouw van het systeem duidelijk wordt uitgelegd.

Een ander grapje met deze fraaie techniek is dat er virtueel lading op een oplegger gezet kan worden met de geavanceerde presentatie techniek.

Broshuis pakt verder uit met verschillende fraaie opleggers zoals de 2-bed-4 pendelas-dieplader van Winder Limmen die voor de hoofdingang opgesteld staat.

DEEL HET