Aksoylu trailer voor Cobussen Transport

R. Cobussen Transport uit Horssen heeft een nieuwe Aksoylu semi-dieplader in gebruik genomen. De door Twentetrucks.nl geleverde oplegger word ingezet voor het transport van met name landbouwmachines.

R. Cobussen rijdt als charter voor Postma Grijpskerk met als lading landbouwmachines en ander zelf rijdend materieel zoals shovels, kranen en dergelijke. Daarvoor worden de combinaties zowel nationaal als internationaal ingezet. Bij Postma rijden inmiddels twee trailers van het Turkse merk Aksoylu en de ervaringen daarmee zijn zodanig dat Cobussen besloot er ook eentje te bestellen. De Turkse opleggerproducent levert snel, want de oplegger werd in april besteld.

De semi-dieplader is voorzien van hydraulische oprijkleppen, een 1,5 meter uitschuifbare achterzijde en een dek dat zodanig omhoog kan dat er ook op de zwanenhals gereden kan worden. De lengte van de zwanenhals bedraagt 4 meter, de schotelhoogte is 110 cm. Verder is de oplegger uitgerust met een hydraulische 5 tons lier. De drie asser is voorzien van BPW assen en is volledig gescoopeerd en gegalvaniseerd.

DEEL HET