50 Kässbohrer megatrailers voor Olof MTT

Olof MTT heeft een serie van 50 megatrailers besteld bij trailerbouwer Kässbohrer. Het betreft een uitbreiding van de vloot van Olof MTT die nu 475 opleggers groot is. Het merendeel van de order betreft opleggers die tevens geschikt zijn voor Ro-Ro en Huckepack vervoer.

De Mega schuifzeilopleggers worden door heel Europa ingezet. Door de verstekingen voor het Ro-Ro vervoer en door de Huckepack voorzieningen zijn de opleggers multimodaal inzetbaar. De opleggers zijn voorzien van het Tüv certificaat voor ladingzekering door het gepatenteerde K-Fix systeem voor ladingzekering. Daarmee zijn er maar liefst 236 sjorpunten aanwezig in de opleggers. De capaciteit van deze sjorogen bedraagt 2,5 ton per stuk volgens Käsbohrer.

Rene Louwers, één van de eigenaren van Olof MTT is bijzonder tevreden over de door Kässbohrer aangereikte oplossingen voor duurzaam en veilig transport. ,,Met deze opleggers voldoen we aan de hoogste Europese standaard voor veiligheid en voor duurzaam transport op alle mogelijke modaliteiten''.

DEEL HET