5 Heiwo trailers voor Redder Staphorst

Redder Transport uit Staphorst voegt 5 nieuwe Heiwo opleggers voor winkeldistributie toe aan de vloot. Redder werkt onder meer voor Lidl.

De HTF chassis zijn voorzien van Tridec besturing op de eerste, en laatste as. Hierdoor zijn de as-afstanden 1810 mm (i.p.v. 1310 mm) en heeft het chassis minder schoteldruk. De gemonteerde Alcoa Dura Bright velgen zijn niet alleen lichter maar ook duurzamer.
De totale Heiwo carrosserie blinkt uit in duurzaamheid; Heiwo produceert alle panelen zelf. Door toepassing van een nieuw type schuim wordt er een 10% betere isolatie waarde bereikt, wat resulteert in een lager verbruik van de Thermoking SLX Spectrum multitemp koelmachines.
 
Wabco Tailguard
Ook qua veiligheid zijn deze Heiwo’s goed op hun taak voorbereid, met onder meer een camera aan de achterzijde en het Wabco Tailguard systeem. Dit systeem detecteert alles binnen 50 cm en stopt dan onmiddellijk.
Redder heeft de Heiwo opleggers geheel volgens de wensen verder laten bouwen met een Bär, piek gecertificeerde onderschuiflaadklep met een plateau lengte van 1860 mm, SKF centrale smering met een grotere vetpot en volledige LED verlichting met 6 werklampen voor in de donkere delen van de dag. De opleggers zijn door Heiwo gespoten en voorzien van de reclame belettering.

DEEL HET