45 Krone Trailers voor Van Wijngen

Krone Trailers heeft dit jaar al 45 opleggers verkocht aan Van Wijngen Internationaal. Krone Trailer heeft in de eerste helft van 2017 al 30 trailers bij Van Wijngen afgeleverd. Op dit moment wordt een 2e order van 15 trailers afgeleverd. Deze trailers zijn deels vervanging en deels uitbreiding van het wagenpark.

De nieuwe 30 schuifzeilen opleggers werden met extra rong gaten in de vloeren afgeleverd. Dit geeft Van Wijngen meer flexibiliteit naar haar klanten. Deze extra rong-gaten zijn gemaakt om de rongen willekeurig of variabel in de vloer van de trailer te plaatsen. De chauffeur kan met eenvoudig en snel gezekerde lading, betrouwbaar en veilig vervoeren. Veel staalproducenten, die regelmatig lengtes met staal verladen, zijn hierbij gebaat. 

Martien van Wijngen: “De degelijkheid en betrouwbaarheid van deze trailers zijn o.a. redenen waarom wij voor Krone gekozen hebben. Krone heeft mij uitgenodigd om één van haar fabrieken in Duitsland te bezichtigen. Zo zie je hoe strak en geordend men daar werkt. Het resultaat hiervan is een perfect product dat voldoet aan de eisen van de hedendaagse vervoerder.”

Van Wijngen International BV is een logistiek dienstverlener die zich vooral richt op het vervoer van groupage en complete zendingen tussen de Benelux en Frankrijk. Daarnaast heeft de vervoerder zich ook toegelegd op het vervoer tussen Duitsland, en Frankrijk.

DEEL HET

Meer over...