350 Broshuis MFCC chassis voor NNH

Het Duitse NNH, onderneming van de NuFaTec Service Group (Niedersächsischer Nutzfahrzeug-Handel GmbH & Co.KG), heeft sinds begin 2019 al 100 Broshuis containerchassis in gebruik genomen. De ervaringen met deze serie leidde tot een vervolg order voor nog eens 250 exemplaren. 

100 containerchassis, dat is het aantal nieuwe type MFCC HD dat NNH, onderneming van de NuFaTec Service Group (Niedersächsischer Nutzfahrzeug-Handel GmbH & Co.KG), sinds begin 2019 in gebruik heeft genomen. Dit beviel zo goed dat ze besloten om in maart 2019 nog eens 250 containerchassis van hetzelfde type bij Broshuis te bestellen. De eerste 100 eenheden van deze bestelling zijn nu afgeleverd op het NNH-hoofdkantoor in Deensen. De resterende 150 chassis worden eind 2020 achtereenvolgens geleverd.

"Robuust, duurzaam, betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en een juiste prijs-kwaliteitsverhouding - dat is wat we waarderen van de 100 nieuwe MFCC HD, en onze klanten zijn erg enthousiast over dit multifunctionele allround containerchassis", zegt Daniel Wenzel, directeur van de NuFaTec Service Group en Eigenaar van NNH. "Om deze reden blijven we onze partner Broshuis trouw en blijven we dit bewezen chassis gebruiken voor het transport van containers in de verhuursector."

Grootste containerchassis order voor Broshuis 

De nieuwe order van nog eens 250 eenheden is de grootste commerciële order voor Broshuis met het MFCC HD containerchassis.

"We zijn er trots op dat NNH, een van onze oudste en meest ervaren klanten, zo’n grote order heeft geplaatst“, bevestigt Andreas Mai, eigenaar van Chassis-Kontor GmbH Bremen en verantwoordelijk voor de verkoop van chassis van het merk Broshuis op de Duitse markt. "Voor Broshuis is dit een bewijs van het topconcept van het nieuwe MFCC HD containerchassis. We zijn dan ook erg blij dat we met de MFCC HD een nieuw hoofdstuk konden openen in de langdurige samenwerking met NNH,” vertelt Mai.

In de verhuurwereld legt Daniel Wenzel veel nadruk op hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. Efficiëntie en eenvoud in de bediening zijn net zo belangrijk voor hem. Het containerchassis is geschikt voor elk type container, hierdoor is de MFCC HD multifuntioneel inzetbaar. Voor klanten is dit een belangrijk argument om hun investering terug te verdienen.

“Alleen Broshuis kan ons met de MFCC HD een product leveren dat ingezet kan worden in de meest veeleisende toepassingsgebieden voor onze klanten", zegt Meneer Wenzel. De samenwerking met Broshuis, die al vele jaren loopt, en de uitstekende kwaliteiten van de MFCC HD komen overeen met het principe van consistente klantgerichtheid: “Het chassis dat wij aanbieden in lange, middellange of korte termijn verhuur moet zonder problemen werken; omdat de klant ons kent, op ons vertrouwt en geen fouten tolereert. Alleen Broshuis kan garanderen dat aan onze hoge normen voor de verhuur van containerchassis wordt voldaan.”

 

DEEL HET