300 Thermo King Advancer units voor Wolter Koops

Wolter Koops heeft 300 Thermo King Advancer A-400 koelmotoren besteld. De bestelling volgt na een test met deze nieuwe koelmachine waarbij aanzienlijke brandstofbesparingen werden behaald.

"Betrouwbaarheid van apparatuur is van het grootste belang voor het transport van tijdsgevoelige producten. We investeren voortdurend in ons wagenpark en rusten onze voertuigen uit met de nieuwste technologie die de veiligheid, het brandstofverbruik en de prestaties van onze voertuigen kan verhogen", aldus Wolter Koops Jr., eigenaar van het bedrijf. "We werken al met Thermo King samen sinds we zijn begonnen met transport met temperatuurregeling en we zijn onder de indruk van de innovatie die ze hebben gebracht met Advancer. De voordelen van de unit op het gebied van brandstofverbruik, prestaties en intelligentie zullen ons helpen ons werk beter en efficiënter te doen. Omdat we ons eigen team van onderhoudsspecialisten hebben om ervoor te zorgen dat ons wagenpark in topconditie is, zijn verbeterd onderhoudsgemak en langere onderhoudsintervallen van de Advancer ook een geweldige propositie voor ons bedrijf."

Innovatie en duurzaamheid 

"Innovatie en duurzaamheid vormen een essentieel onderdeel van het beleid van ons bedrijf en we zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze impact op het milieu te minimaliseren", zegt Wolter Koops Jr. "Dit is ook een reden waarom we de Advancer-units hebben verwelkomd. Zijn prestaties op het gebied van emissies, brandstofefficiëntie en het overtreffen van de wettelijke verwachtingen zullen bijdragen aan het verlagen van de CO2-voetafdruk van onze dagelijkse activiteiten."

50% lagere uitstoot

De Advancer-units van de A-serie bieden volgens van Thermo King een tot 40 % snellere afkoeling en tot wel 30 % betere brandstofefficiëntie dan het marktgemiddelde. Verder is er een variabele luchtstroming die aangepast kan worden aan de inzet, onafhankelijk van de motorsnelheid. De motoren leveren volgens de producent een tot 50% lagere uitstoot dan toegestaan. Dankzij de geavanceerde elektronica is er volledig inzicht in het brandstofverbruik en het brandstofniveau, ook op afstand. Sensoren bieden inzicht in de conditie van de motor, accu en prestaties waardoor onderhoud eenvoudig te plannen is. Het TrackKing telematicasysteem behoort tot de standaard uitvoering bij de Advancer modellen, inclusief twee jaar telematica connectiviteit.

DEEL HET