3 gestuurde Krone koelers voor Van Ravenswaaij

Familiebedrijf S.C. Van Ravenswaaij uit Veenendaal heeft bij Wezenberg Trailers 3 gestuurde polyester/staal koelopleggers aflgenomen. De opleggers zijn voorzien van een 2,5 tons Dhollandia laadklep en een Carrier koelmachine. 

De opleggers zijn van het polyester/staal type wat volgens Wezenberg trailers grote voordelen heeft met betrekking tot de isolatiewaarde en de reparatievriendelijkheid. De opleggers zijn uitgerust met een liftas en een stuuras waardoor distributiewerk in de binnensteden geen problemen oplevert. 

De familie Van Ravenswaaij is al ruim 90 jaar actief in de groente- en fruit handel. Het bedrijf is gespecialiseerd in de handel in hardfruit en citrus en de import van o.a. gember en knoflook vanuit China. Vanuit het eigen distributie centrum te Veenendaal wordt de groothandel aangestuurd waarbij er ter plaatse wordt verkocht aan marktkooplui en regionale ondernemers. Verder is S.C. van Ravenswaaij achtief in de export naar het oosten van de wereld en is het bedrijf eigenaar van Goudreinet BV. Dat is een unieke AGF winkelketen met eigen winkels waarbij met veel zorg de in- en verkoop op winkelniveau wordt georganiseerd. Ook De Fruit Company behoort tot het portfolio van het bedrijf. Deze formule biedt ondernemers de kans om als franchisenemer gebruik te maken van het unieke Van Ravenswaaij netwerk en de door hen opgebouwde kennis in de verkoop & inkoop van groente en fruit. Alles toegepast in een voor de klant interessante winkelomgeving.

 

DEEL HET

Meer over...