250 Kässbohrer trailers voor ICTS

Kässbohrer heeft meer dan 150 opleggers geleverd aan de ICTS Group, inclusief Kässbohrer K.SCS M, intermodale opleggers. Kässbohrer zal meer dan 100 bijkomende opleggers leveren in de komende maanden waardoor het aantal Kässbohrer trailers in de vloot zal groeien tot meer dan 250. Terwijl de meeste opleggers worden geleverd vanuit de Kässbohrer fabrieken in Goch en Ulm, werd de laatste levering uitgevoerd in de Adapazari Plant van Kässbohrer in Turkije met deelname van Johan De Coster, voorzitter van de ICTS Group en Jan Coene, president directeur.  

De ICTS Group is oplegger verhuur-, onderhouds- en ambulante diensten bedrijf. ICTS verleent haar diensten op de belangrijkste transportroutes in Europa, voornamelijk in Engeland, Nederland, België, Polen en Rusland. De ICTS vloot bestaat uit 1800 voertuigen met meer dan 250 Kässbohrer opleggers.

De Kässbohrer intermodale opleggers met schuifzeil in de ICTS vloot zijn geschikt voor zowel huckepack als ferry transport met een versterkte koppelingspen zone en het unieke ophanging ontwerp om de uitdagingen van de complexe intermodale laad- en losbewerkingen aan te kunnen. 

Bovenop de intermodale opleggers met schuifzeil van Kässbohrer heeft de ICTS Group de voorkeur gegeven aan andere Kässbohrer opleggermodellen in haar vloot, zoals de Kässbohrer algemene cargo oplegger met schuifzeil, K.SCX X en het lichte container chassis, K.SHG L.

DEEL HET