21e Krone trailer voor Berser Network Logistics Group

Berser Network Logistics, een toonaangevend transportbedrijf, kondigt de levering van de 21e Krone Trailer aan. Het nieuwe voertuig is een aanvulling op het wagenpark van Berser en markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende groei van het bedrijf.

Remko Marks, een van de gepassioneerde directeuren van Berser Network Logistics, is verheugd met de nieuwste toevoeging aan het transportarsenaal van het bedrijf.  Hij prijst de kwaliteit en duurzaamheid van de Krone Trailer en benadrukt het belang van de langdurige samenwerking met Krone. Marks benadrukt dat de producten van Krone uitstekend presteren in de dagelijkse werkzaamheden van Berser, waardoor efficiëntie en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

De hechte band tussen Berser en Krone weerspiegelt de gedeelde waarden van kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Door voortdurend te investeren in hoogwaardige transportoplossingen, streven beide bedrijven ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en de norm te zetten in de transportindustrie.  DEEL HET

Meer over...