20 Krone trailers voor CTS Group

Krone Trailer BV heeft onlangs 20 nieuwe opleggers geleverd aan CTS GROUP, een toonaangevende logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep die zich richt op Europese distributie en logistiek. 

Johan Bakker, Manager BeNeLux Distribution Division & Transport, is verheugd met deze aanwinsten: “De opleggers zullen worden ingezet voor zowel Europese als landelijke distributie en komen als geroepen gezien de groeiambitie van CTS GROUP.”

Gezien de diversiteit aan producten die CTS GROUP aanbiedt, hebben zij gekozen voor tien 13m60 box trailers, vijf 13m60 schuifzeil trailers, twee box city trailers en drie schuifzeil city trailers. De nieuwe trailers zijn van hoge kwaliteit en zullen de transportactiviteiten van CTS GROUP nog efficiënter en betrouwbaarder maken. Ook voor Krone Trailer BV is deze levering een belangrijke mijlpaal, aangezien dit de positie van het bedrijf als toonaangevende leverancier van hoogwaardige trailers bevestigt. Krone Trailer BV blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in de transportsector.  

DEEL HET

Meer over...