100e THT New Cool reefer afgeleverd

THT New Cool heeft de 100e volledig elektrische koeltrailer geproduceerd en geleverd. Deze koeloplegger werd geleverd aan Van Straalen De Vries Transport in Zwaagdijk, Nederland. VSDV heeft herhaaldelijk verschillende New Cool reefers besteld sinds hun eerste New Cool trailer
in 2018 werd geleverd. Met deze nieuwe order heeft het bedrijf meer dan 20 New Cool koeltrailers in zijn vloot en treedt het op als koploper met de doelstellingen van het bedrijf: stil, milieuvriendelijk gekoeld transport.

“Dit is een vereiste voor stedelijke omgevingen waar in 2025 aan moet zijn voldaan en we zijn blij dat we hierin drie jaar geleden de pioniersrol hebben vervuld. Het heeft ons een voorsprong gegeven in onze bijdrage aan emissievrij koeltransport en daar kunnen onze klanten ook van profiteren. Een winwinsituatie”, zegt Rober van Straalen, directeur en mede-eigenaar van VSDV. Hij vervolgt: “THT New Cool en Van Straalen De Vries hebben een samenwerking omdat we gemeenschappelijke waarden en doelen delen. Met veel plezier hebben we de 100ste trailer in ontvangst genomen die THT New Cool heeft geproduceerd, en we streven ernaar om er in de toekomst nog veel meer te bestellen om verder bij te dragen aan zowel een positieve economische als ecologische verandering in de zware transportsector''.

 

DEEL HET