10 Kässbohrer Huckepack trailers voor Bergwerff

Voor zijn specialiteit in intermodaal transport heeft het logistieke bedrijf Bergwerff Transport Service uit Breda/Nederland tien Kässbohrer huckepack curtainsiders K.SCS M aangeschaft, speciaal ontworpen voor intermodaal transport, en in gebruik genomen op de route naar Italië per spoor.

Bergwerff is gespecialiseerd in groupage, FTL, luchtvracht, farmaceutische producten en transport van waardevolle goederen met monitoring tussen Nederland en Italië. Als een van de weinige geselecteerde bedrijven in Europa met TAPA 1-2-3 certificeringen, investeert Bergwerff in vrachtwagens met lagere uitstoot en speciale trainingsprogramma's om zijn CO2-uitstoot te verminderen.

Bergwerff’s Operations & Security Manager Kevin Bergwerff: “We zijn al meer dan 40 jaar actief in het transport tussen Nederland en Italië. We beschouwen de verzoeken van onze klanten als een uitdaging, en toen onze klant meer efficiëntie en minder CO₂-uitstoot vroeg voor hun bandentransportbehoeften, zeiden we ja. Om de snelheid en kwaliteit van de intermodale operatie te waarborgen, hebben we gekozen voor de robuuste, banden transport gecertificeerde en snel opererende huckepack-zeiltrailers van Kässbohrer. We zijn tevreden met onze keuze, net als onze klant met onze prestaties. We zijn blij deze uitdaging in samenwerking met Kässbohrer aan te gaan, omdat zij ook persoonlijk omgaan met de wensen van hun klanten.”

De intermodale configuratie met treinlaadsteunen voor intermodaal transport verhoogt de algehele efficiëntie en is de perfecte keuze voor ecobewuste vloot. De speciale XLS-culissen bieden EN 12642 XLcertificering zonder dat het nodig is om zijplanken tussen de middenpijlers te installeren, waardoor de toegang tot de lading eenvoudig is: de zijwand kan gemakkelijk open worden geschoven, waardoor het laadproces sneller kan beginnen. Omdat er geen zijplanken nodig zijn, wordt ook het risico om ze te verliezen geëlimineerd, en bespaart de chauffeur zowel tijd als energie tijdens het laadproces. 

Over Bergwerff Bergwerff Transport Service, een familiebedrijf met hoofdkantoor in Breda/Nederland, is al 40 jaar specialist in weg- en luchttransport tussen Nederland en Italië. Ze opereren hun Italiaanse zaken met regelmatige charters en een fijnmazig netwerk van Italiaanse agenten. Ze kunnen met recht "de Italië specialist" worden genoemd: geen ander bedrijf heeft zoveel voertuigen die tussen de twee landen rijden en kan een oplossing bieden voor zo'n breed scala aan transportbehoeften tussen Nederland en Italië.

DEEL HET