WEB Trailer

In Duitsland worden in  uiterst moderne fabrieken de trailers en containerchassis van WEB Trailer gebouwd. Sinds de introductie in 2010, zijn er al zo'n 3.500 trailers gebouwd voor de meest uiteenlopende klanten.

Klanten kunnen op maat geholpen worden met elk type trailer of aanhangwagen dat nodig is. WEB Trailer kan hier ook internationaal erkende lading zekeringssystemen bij leveren en monteren. Trailers kunnen verder compleet afgeleverd worden, dus inclusief meeneemheftruck en met een stuursysteem alsmede met een laadklep. WEB Trailer kan schuifzeiltrailers leveren en gesloten trailers met vaste wanden.  De vloeren zijn van hardhout, met  zichtbare langsliggers. In het geval van een multiplex vloer kan de klant de langsliggers weg laten werken, zodat ze niet meer te zien zijn.  Bij alle trailers met  een vloer met panelen in langsrichting  is er sprake van ondersteuning door omega-vormige dwarsliggers. Bij dwars gemonteerde panelen gebruikt WEB Trailer gebogen dwarsliggers. Dit, om een even vlakke, als degelijke vloer te kunnen garanderen. De vloeren zijn goedgekeurd (DIN EN 283) voor een last van negen ton, ook op de buitenvakken van de vloer en in het midden van de trailer, zodat laden met behulp van een heftruck nooit een probleem wordt. WEB Trailer kan ook megatrailers bouwen, desgewenst met Joloda-systeem of met een meeneemheftruck.

Zowel trailers als aanhangwagens kunnen geleverd worden met een LZV keuring. WEB Trailer kan ook dolly's leveren. De trailers zijn niet de lichtste in hun soort, maar wel de meest robuuste. WEB Trailer onderscheidt zich door grote aandacht voor het detail en voor de afwijkende specificaties die klanten soms voor hun transporttaken zoeken. Hiervoor zijn ze bij WEB Trailer zeker aan het juiste adres.

Kwaliteit, maatwerk, mogelijkheden tot het bouwen van grotere series, WEB Trailer is in staat om op elke klantwens in te spelen in een prijs/kwaliteitsverhouding waarbij WEB Trailer voor geen enkele concurrent beducht hoeft te zijn.  Dit alles met acceptabele levertijden en keurige restwaardes. De duizenden trailers die onder de naam WEB Trailer zijn verkocht sinds 2010 bewijzen dit.