Batterijcentrum Nederland

De afgelopen paar jaren is het niet meer vanzelfsprekend dat de accu's in trucks en trailers voldoen  aan de gestegen vraag aan elektriciteit in een vrachtwagen. Voor al diegenen die om wat voor reden dan ook met elektrische voorziening in de vrachtwagen tegen problemen aan lopen, heeft Batterijcentrum Nederland B.V. een oplossing op maat.

Batterijcentrum Nederland B.V. is een jong bedrijf dat onderdeel is van een familiebedrijf dat meer dan vijftien jaar expertise heeft in de tractiebatterij- en accutechniek. "We kennen ook de verhalen van chauffeurs die midden in de nacht wakker worden omdat de accu defect is geraakt, waardoor de standkachel is uitgevallen", zegt Richard Bergman van Batterijcentrum Nederland B.V.. "Of van chauffeurs die 's ochtends ontdekken dat de koelkast is uitgevallen of de koffiezetter het niet meer doet. Dit komt doordat er steeds meer elektrische apparatuur in moderne trucks wordt ingebouwd. Om wat voor reden dan ook rusten de truckfabrikanten hun trucks toch nog steeds uit met accu's die maar nauwelijks opgewassen zijn tegen de vraag naar elektriciteit. ”

Batterijcentrum Nederland B.V. levert accu's van het merk AutoPart. "Wij hebben gekozen voor AutoPart, omdat zij een betrouwbaar Europees merk zijn een met hoge constante kwaliteit. Daar staan we garant voor. En die garantie heeft ons al tal van tevreden klanten opgeleverd", zegt Bergman. "Vooral die constante hoge kwaliteit is voor ons belangrijk. Zo is de SHD 230-accu één van de beste accu’s voor de enorme capaciteitsvraag van de huidige truckuitrusting." Verder garandeert Bergman dat zijn bedrijf snel kan leveren vanwege hun grote voorraden. Dat is in deze logistieke sector wel van groot belang, want stilstand kost geld. Naast de accu’s verkoopt, verhuurt en onderhoud Batterijcentrum Nederland B.V. ook tractiebatterijen voor onder andere de heftrucks, reachtrucks en de palletwagens. Alle facetten rondom een accu, tractiebatterij en lader neemt Batterijcentrum Nederland B.V. voor zijn rekening!

Batterijcentrum Nederland
De Beverspijken 27-29
5221 EE 's Hertogenbosch
NL - Netherlands
T. 0031 73 631 5202

Nieuws over Batterijcentrum Nederland