TTS Swifterbant: Totaalpakket werkt goed

TTS Swifterbant is sinds enige tijd officieel Kraker Servicepartner en dat zorgt voor heel wat extra aanloop.

In de afgelopen maanden mocht TTS Swifterbant een aantal grote en gerenommeerde fleetowners zoals AB Texel verwelkomen, net als diverse kleinere transportbedrijven en eigenrijders. Met een regionale vervoerder werd verder een contract gesloten voor het onderhoud aan autobussen.

Alles bij elkaar zorgt dit er voor dat er inmiddels zes monteurs fulltime aan het werk zijn om de klanten te helpen. TTS Swifterbant beschikt over de meest moderne diagnostische apparatuur. De werkplaats is ingericht voor zowel onderhoud, reparatie als voor schadeherstel. Met de nieuwe mobiele werkplaats is TTS Swifterbant ook in staat om klanten ook op locatie te helpen bij kleine reparaties. In geval van grotere reparaties zorgt TTS Swifterbant voor transport van het voertuig naar de werkplaats.

TTS Swifterbant is erkend Iveco service dealer voor bussen. Ook zijn er met verschillende truck- en trailerfabrikanten afspraken gemaakt om ook voertuigen van die merken goed te kunnen onderhouden en repareren. Hierbij wordt vanuit de fabrikanten goede technische ondersteuning aan de monteurs van TTS Swifterbant geboden. TTS Swifterbant is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

TTS Swifterbant is depot van MFTC. Laatstgenoemde verhuurt schuifvloertrailers om zo transporteurs te helpen tijdelijke drukte op te vangen. TTS Swifterbant heeft een aantal MFTC-voertuigen op voorraad staan. Verder is TTS Swifterbant aangesteld als servicepartner voor zowel Kraker Trailers als voor Cargo Floor.

DEEL HET

Meer over...