TTGN levert 100 Kögel trailers aan Smeets Ferry

Smeets Ferry uit Alblasserdam heeft een order van 100 Kögel ro-ro schuifzeiltrailers geplaatst bij Truck en Trailer Groep Nederland, importeur van Kögel trailers voor ons land.

De order betekent een uitbreiding van de vloot met 37 opleggers. De overige 63 nieuwe Kögel trailers dienen ter vervanging van ouder materieel. De trailers hebben 4 tons kantbalken, 4 tons sjorogen en doorgestoken dwarsliggers door de hoofdliggers, waardoor de hardhoutenvloer met Omegaprofiel volgens Kögel de volledige ondersteuning heeft. Dit resulteert in een maximale inwendige hoogte. Tevens heeft de Benelux-uitvoering een 15 tons nek met een dikte van 120 mm. Speciaal voor dit project is Kögel een samenwerkingsverband aangegaan met Valx assen.

De trailers worden geleverd door Truck en Trailer Groep Rijnmond, die zeer recent haar nieuwe pand in gebruik heeft genomen in Dordrecht. 

Smeets Ferry is opgericht in 1988 door Laurentius Smeets. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in transport, logistiek, expeditie- en Ferry verkeer. De producten die Smeets Ferry vervoert vinden hun weg vanuit de Benelux en Duitsland naar alle mogelijke bestemmingen in heel Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk. Het wagenpark bestaat inmiddels uit 400 trailers (Euroliners XL), 180 trekkende eenheden op het continent en 60 trucks in de UK. Verder houdt Smeets Ferry kantoor in Engeland, Nederland, Duitsland en Polen.

 

DEEL HET