Trias nieuws op BedrijfsautoRAI

Trias Trailers pakt op de BedrijfsautoRAI 2015 uit met een aantal voertuigen. Verder toont Trias de ontwikkeling die het bedrijf doormaakte in de afgelopen 20 jaar. Van lichte B-E aanhangwagens tot het echte zware werk zoals dat nu gebouwd wordt. 

Voor veel mensen is TRIAS een bekende naam binnen de lichte schamels en de BE-markt. Dit beeld is al enige tijd niet meer correct. Trias Trailers is namelijk al jaren actief in het zware segment. De eerste drie 120-tons opleggers met een lengte van 25 meter die vorig jaar zijn afgeleverd onderstrepen dit proces. Een half jaar geleden rolde de eerste compleet verzinkte, 48 tons uitschuifoplegger de fabriek uit. Een dieplader met hydraulische oprijklep en doorrijdek voor het transporteren van hoogwerkers en dan compleet gegalvaniseerd. 

TRIAS trailers is midden in hal 1 te vinden met op de stand een aantal voertuigen. Ten eerste een 5,6 meter uitschuifbare, vlakke, oplegger met een 50 ton meter rollerkraan die over de gehele lengte gebruikt kan gaan worden! De vlakke laadvloer is 1,13 meter hoog en ook deze oplegger is compleet gegalvaniseerd. Deze oplegger is speciaal gebouwd voor de firma Pol transport in Hoogeveen. 

Naast deze uitschuifoplegger staat een combinatie van een vrachtwagen met open laadbak met een 20 tons schamelwagen erachter. De vrachtauto is voorzien van op maat gemaakte dieseltanks die extra laag zijn zodat de wielkuilen extra diep zijn uitgevoerd. Tevens is de vrachtwagen voorzien van een uitschuifbaar vloerdeel. De schamelwagen is voorzien van twee 10 tons BPW assen en een 80cm uitschuifbare triangel. Het middendeel is voorzien van een hefdeel van 5,15 meter. Deze is te laten zakken naar een hoogte van 48cm tov het wegdek! De achterzijde is voorzien van een opklapbaar vloerplateau waarmee de laadvloer 1 meter is te verlengen, die tevens te gebruiken is als chassisafschuining voor het oprijden van de voertuigen. De achterzijde is ook voorzien van een gieksleuf. De laadvloer van de vrachtwagen en de schamelwagen zijn voorzien van speciale kettingsleuven voor het vastzetten van de lading. Zowel de open laadbak van de vrachtwagen als de schamelwagen zijn volledig gegalvaniseerd waardoor zowel de buitenzijde als de binnenzijde van alle profielen zijn beschermd tegen corrosie!

Deze combinatie is gebouwd voor de firma J. Middelkoop uit Nieuw Vennep. Trias Trailers is te zien op stand 01.201

 

DEEL HET

Meer over...