Schrijf in voor de RAI Innovation Award

“Voorgaande edities van de SV Innovation Award hebben bewezen dat de branche veel waarde hecht aan de prijs,” aldus SV-secretaris Remco Tekstra. 'SV' staat voor Speciale Voertuigen. “Als organisator willen wij deze initiatieven stimuleren en speciale aandacht vestigen op innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor de gehele sector, om deze dan vervolgens over het voetlicht brengen bij het grote publiek, zowel nationaal als internationaal”.

De winnaar van de Award wordt op dinsdag 20 oktober tijdens de officiële opening van de BedrijfsautoRAI bekendgemaakt. ING Lease is net als bij eerdere edities sponsor van deze prestigieuze prijs.

Deelnemers aan de BedrijfsautoRAI2015 kunnen zich eenvoudig inschrijven voor de Innovation Award via het online Exposanten portaal https://ep.rai.nl/

Maximaal vijf inzendingen komen uiteindelijk in aanmerking voor een nominatie, die op de beurs uitvoerig worden gepresenteerd in het InnovationLAB. Op 14 september worden de nominaties bekend gemaakt.

Volgens Pieter-Bas Broshuis, directeur van Broshuis B.V. en winnaar van de SV Innovation Award in 2012, staat het winnen van de prijs garant voor een golf aan publiciteit. ”Wij hadden de eer om de innovatieprijs 2012 in ontvangst te nemen met onze 100 tonner SL-range. Het was een kroon op het vele werk dat we in innovaties steken. Dat een onafhankelijk jury ons verkozen heeft, is een grote waardering. We hebben zowel tijdens als na de beurs veel exposure gekregen en zullen dan ook dit jaar weer een poging doen om deze prestigieuze prijs te mogen ontvangen”.

Vakjury 

Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle inzendingen op de criteria duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu. Deze is als volgt samengesteld:

Lejo Bekker (voorzitter), eigenaar Bekkerlagram

Michiel Bremmers, ING

Gabriel Lodewijks, hoogleraar Transporttechniek en logistieke techniek TU Delft

Iep van der Meer, hoofdredacteur www.Trailertotaal.nl

Kees Pereboom, Duurzaamheid & Techniek RAI Vereniging

Ambro Smit, TLN

 

  

DEEL HET