Schmitz Cargobull voor jubilerend Harwig Transport

Harwig Transport uit Nijverdal heeft een nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeil oplegger in gebruik genomen. De nieuwe oplegger vormde in combinatie met een nieuwe DAF trekker de bekroning van het veertig jarige jubileum van het bedrijf.

Chris Harwig begon op 1 maart 1975 met zijn onderneming als charter voor Praas in Nijverdal. In 1981 kon Chris Praas Transport overnemen en daarna groeide het wagenpark tot de huidige 15 eenheden. Het specialisme is distributie in Nederland en België. In Nijverdal beschikt het bedrijf over een eigen op- en overslagloods.

De Schmitz Cargobull oplegger is de tweede van dit type in de vloot. Harwig koos wederom voor Schmitz Cargobull vanwege de snelle levering, de correcte afwerking en de kwaliteit van de oplegger.

De nieuwe Schmitz Cargobull oplegger is voorzien van speciale aanpassingen voor het distributiewerk. Zo is er een naloop stuuras aangebracht en is er een D'Hollandia ondervouw-laadklep gemonteerd. De oplegger is voorzien van Schmitz-Cargobull Rotos assen. Speciaal voor het jubileum is de oplegger voorzien van een aangepaste belettering.

DEEL HET