Scania-dealer servicepunt voor Schmitz trailers

Schmitz Cargobull Nederland ondertekende onlangs een overeenkomst met Scania Nederland waarin Scania-werkplaatsen, als Schmitz Cargobull Service-Partner, service en onderhoud aan trailers en opleggers gaan uitvoeren. In fasen wordt het gehele Scania-dealernetwerk in Nederland hiervoor ingeschakeld. De betreffende werkplaatsen ondergaan een audit om zich geautoriseerd Service-Partner van Schmitz Cargobull te mogen noemen.

In de werkplaatsen zullen monteurs worden opgeleid om het onderhoud te mogen uitvoeren. Tevens kunnen de werkplaatsen beschikken over alle gereedschappen en onderdelen die voor de taak benodigd zijn. De onderdelen van Schmitz Cargobull zijn via Scania Parts Logistics, Opglabbeek, beschikbaar. De Scania-werkplaatsen in Nederland  maken dan deel uit van het ca. 850 punten tellende servicenetwerk van Schmitz Cargobull in Europa.

Fotobijschrift: Binnenkort kunnen klanten van Schmitz Cargobull voor service en onderhoud aan hun opleggers en trailers terecht in Scania-werkplaatsen in Nederland. Op Transport Compleet Hardenberg werd de overeenkomst hiervoor ondertekend. V.l.n.r. Jan de Vries (Director Sales Scania Nederland), Peter Van Holm (Sales Manager Belgium Schmitz Cargobull), Carl Pattyn (Director Services Scania Benelux), Sander Jaspers (Sales Manager Nederland Schmitz Cargobull) en Marc Maertens (Manager Scania Vehicle Related Services) 

DEEL HET