Reinigings Demo Dagen van start

Op het RDW terrein bij Lelystad zijn de Reinigings Demo Dagen 2017 van start gegaan. Het twee daagse evenement van de RAI Vereniging Speciale Voertuigen kende een vliegende start met veel publiek onder een prachtig zonnetje.

Traditioneel is er veel aandacht voor huisvuilwagens, kolkenzuigers, containersystemen voor vuilinzameling. Ook is er geen gebrek aan onkruidbevechters, veegmachines en dergelijke, maar ook afzetsystemen, autolaadkranen en aanhangwagens worden getoond. 

Zo is AJK aanwezig met een nieuwe ontwikkeling, namelijk een container-aanhangwagen. De drie asser is voorzien van negen tons BPW assen en is goed voor een maximaal totaalgewicht van 27 ton. Het eigen gewicht bedraagt 3840 kilo, en daarmee heeft AJK volgens Bert van Och de optimale balans tussen een laag eigen gewicht en een hoge sterkte bereikt. Naast AJK zijn ook trailerbouwers D-Tec en Rondaan aanwezig op de RDD 2017.

De beurs is ook morgen, 1 juni nog geopend vanaf negen uur. Van te voren registreren scheelt wachten bij de ingang. Inschrijven kan hier! 

DEEL HET