Pacton Flex-XL voor Jan van der Sleen

 

Eigenrijder Jan van der Sleen heeft zijn nieuwe Pacton containerchassis in gebruik genomen. Het Flex-XL containerchassis is een universeel inzetbaar containerchassis voor alle voorkomende afmetingen.

De nieuwe Pacton werd besteld tijdens de afgelopen BedrijfsautoRAI. Jan van der Sleen werd daarbij geassisteerd door Frank van der Laan Truck & Trailerservice uit Emmen.

De kwaliteit en de flexibiliteit die Pacton hem bood gaf de doorslag. De geleverde Pacton Flex-XL is voorzien van een schuifkop en daarmee geschikt voor het transport van alle gangbare maten containers (20', 2 x 20', 20' centraal, 30', 40', 45' en 13,6m).

De oplegger is voorzien van 3 BPW assen met schijfremmen. De voorste as, zoals standaard op de Flex, is voorzien van een aslift.  Onder het chassis is alle ruimte benut, door het monteren van een RVS kist voor het opbergen van twistlocks e.d. , een reservewielhouder en een dummy kingpin voor het opbergen van het kingpin slot.

Om ervoor te zorgen dat ook in lengte van dagen de kleurstelling behouden blijft,  is de oplegger volledig geschoopeerd voordat hij in kleur gespoten is. De oplegger is in lijn met de trekker gespoten in signaal rood, de velgen zijn zwart gespoten en voorzien van een rode rand. Het is al met al een mooi plaatje geworden en een genot om naar te kijken en mee te werken aldus Jan.

 

 

DEEL HET

Meer over...